CLIQ® Remote re-certificering

Deltageren vil blive opdateret i at konfigurere, programmere, idriftsætte og vedligeholde CLIQ® Remote systemer på seneste software platform af CLIQ® Web Manager, herunder:

  • At kende enhederne fra hinanden, hvad de hedder, hvad de anvendes til og hvorledes de hænger sammen for derved at opnå viden om hardwarekomponenterne, funktionalitet og anvendelsesmuligheder.
  • Kunne få det fornødne overblik og indblik, der gør deltageren i stand til at foretage projektering og finde rette løsning for et projekt hvad angår elektroniske nøgleløsninger med CLIQ® Remote.
  • Blive opdateret i kendskabet til software og installationsprincipperne i CLIQ® Remote og CLIQ® Web Manager.
  • At kunne betjene udstyret og ikke mindst kunne formidle og undervise andre (herunder deres kunder) i betjeningen af CLIQ® Remote og CLIQ® Web Manager.

Re-certificering
Når deltageren har gennemført og bestået kurset udstedes et personligt certifikat, der er gyldigt i 12 måneder, hvorefter det udløber automatisk. For opdatering af certifikatet er deltagelse i et nyt re-certificeringskursus nødvendig, som deltageren selv er forpligtet til at tilmelde sig.

Forudsætninger
Gennemført og bestået CLIQ® Remote kursus.

Praktiske informationer
Kurset er for installatører, der arbejder professionelt med elektroniske nøglesystemer mod slutbrugere.

Kurset er gratis, og varer 3 timer.

Det afholdes hos:

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S
Borupvang 5D
2750 Ballerup

Afbud skal meddeles ASSA ABLOY hurtigst muligt og senest 14 dage før kursusstart. Afbud skal ske skriftligt til marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com
Ved udeblivelse uden afbud opkræves et gebyr på Kr. 350,-

Kurset bliver kun oprettet hvis der minimum er tilmeldt 10 personer. Vi forbeholder os derfor ret til at aflyse kurset såfremt der ikke er deltagere nok.