ARX re-certificering

Deltageren vil blive opdateret i at konfigurere, programmere, idriftsætte og vedligeholde ARX på seneste software platform, herunder:

  • At kende enhederne fra hinanden, hvad de hedder, hvad de anvendes til og hvorledes de hænger sammen for derved at opnå viden om hardwarekomponenterne, funktionalitet og anvendelsesmuligheder.
  • Kunne få det fornødne overblik og indblik, der gør deltageren i stand til at foretage projektering og finde rette løsning for et projekt hvad angår elektroniske adgangskontrolløsninger med ARX.
  • Blive opdateret i kendskabet til software og installationsprincipperne i ARX.
  • At kunne betjene udstyret og ikke mindst kunne formidle og undervise andre (herunder deres kunder) i betjeningen af ARX.
  • Blive opdateret i tilkomne funktionaliteter

Re-certificering
Når deltageren har gennemført og bestået kurset udstedes et personligt certifikat, der er gyldigt i 12 måneder, hvorefter det udløber automatisk. For opdatering af certifikatet er deltagelse i et nyt re-certificeringskursus nødvendig, som deltageren selv er forpligtet til at tilmelde sig. 

Forudsætninger
Gennemført og bestået ARX kursus.

Praktiske informationer
Kurset er for installatører, der arbejder professionelt med elektroniske adgangskontrolsystemer mod slutbrugere.

Kurset er gratis, og varer 3 timer.

Det afholdes hos:

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S
Borupvang 5D
2750 Ballerup

Afbud skal meddeles ASSA ABLOY hurtigst muligt og senest 14 dage før kursusstart. Afbud skal ske skriftligt til marketing.dk.openingsolutions@assaabloy.com
Ved udeblivelse uden afbud opkræves et gebyr på Kr. 350,-

Kurset bliver kun oprettet hvis der minimum er tilmeldt 10 personer. Vi forbeholder os derfor ret til at aflyse kurset såfremt der ikke er deltagere nok.