ASSA ABLOYs vindueslås er registreret hos Forsikring & Pension

Vores vindueslås RD1680 er netop blevet registreret efter Forsikring & Pensions henvisning, som godkendt vindueslås efter de høje svenske sikringskrav SS3620 Klasse A.

For at kunne få vindueslåsen registreret hos Forsikring & Pension skal der være 500 mulige nøglevarianter. ASSA ABLOYs vindueslås har minimum 100.000 nøglevarianter. Endvidere er vindueslåsen lille og diskret, og testet til at modstå tryk og træk.

Hvorfor er en vindueslås en god idé

En vindueslås fra ASSA ABLOY kan være med til at sikre vinduer i hjemmet mod indbrudstyve, og forhindrer at tyvene anvender vinduet som udgang.

En vindueslås skal være nem at betjene, og man låser vindueslåsen med et enkelt tryk på låsen – og den åbnes ved hjælp af en nøgle. Dermed er vindueslåsen også en god børnesikring – for når låsen er låst, forhindrer det at barnet åbner vinduet utilsigtet.

Vælger man at investere i vindueslåsen fra ASSA ABLOY, kan den også indgå i flere af vores låsesystemer. Dermed kan man få samme nøgle til det hele, og undgå at holde styr på endnu en nøgle.

Montering af vindueslåsen

Vindueslåsen er nem at installere, og der er ingen synlige skruer. Endvidere er låsen stærk, effektiv og neutral i designet.

Låsen har en hvid/grå overflade, som kan monteres på alle vinduer – uanset om det er sidehængt, topstyret, dreje/kip, indadgående eller udadgående. Derudover leveres det komplet med skruer og monteringsanvisning.

Vindueslåsen kan indgå i ASSA ABLOYs låsesystemer: Serie 1200, Garant Plus, Merkur 401 og Triton 501. 

Læs mere om sikring af vinduet her.