Ny unik hængelås til ekstreme vejrforhold

Når du vil sikre aktiver og lokaliteter under de mest ekstreme vejrforhold er ASSA ABLOYs nye WP hængelås løsningen. Med sin unikke kvalitet kan hængelåsen modstå selv de mest ekstreme vejrforhold uden at lade sig påvirke. Hængelåsen er særdeles velegnet til bl.a. havneområder, industrien, beredskabet og forsyningsvirksomheder.

Men det er ikke kun vejret, som kan ødelægge funktionaliteten i en hængelås. Hvis en hængelås dagligt bliver udsat for partikler af støv, sten eller salt vil det slide på låsen. Derfor er vores WP hængelåse designet i meget slidstærke materialer – og man kan sagtens anvende WP hængelåsen på meget trafikerede veje, hvor der er et højt niveau af partikelstøv.

Kan indgå i ASSA ABLOY låsesystemer
ASSA ABLOY anbefaler at alle hængelåse indgår i et patenteret låsesystem – for så vil man altid have et godt overblik over hvor mange nøgler der er i omløb. ASSA ABLOYs WP hængelås serie leveres i kombinationer med langt de fleste af vores låsesystemer, som fx CLIQ Remote, Triton 501, Merkur 401 og Serie 1200. 

Godkendelser
En Ruko WP hængelås opfylder som standard EN 12320. Og hvis man anvender en elektronisk CLIQ cylinder er hængelåsen godkendt efter IP68. 

ASSA ABLOYs WP hængelåse fås forskellige udgaver, og disse er:

WP2 Hængelås ● EN 12320 ● Grade 3 
Til gitre SSFN 014 sikringsklasse 1 og 2

WP3 Hængelås ● EN 12320 ● Grade 4
Til gitre SSFN 014 sikringsklasse 2 og 3

WP4 Hængelås ● EN 12320 ● Grade 5
Til gitre SSFN 014 sikringsklasse 3 og 4