En slagfast sikkerhedscylinder er klar til fremtidens sikringskrav

En låsecylinder har meget stor betydning for den samlede sikring af en bygning. Det er her man åbner og låser døren – og det er ofte låsecylinderen, der er tyvens fokuspunkt, når de begår indbrud. 

Så det er vigtigt at man vælger en låsecylinder, som giver en særdeles god beskyttelse mod angreb og forsøg på udtræk.

Derfor har ASSA ABLOY lanceret en ny slagfast sikkerhedscylinder, som er udviklet til at opfylde fremtidens krav til sikkerhed som bl.a. kommer fra forsikringsselskaberne og den nye standard EN 1303:2013 grade 6/D. 

Derfor er en slagfast sikkerhedscylinder en god investering
Når man vurderer en låsecylinders modstandsstyrke, er det primært to faktorer man skal holde øje med: Hvordan låsecylinderen er fastgjort, og mekanismen inde i låsecylinderen.

Det er den unikke patenterede konstruktion i sikkerhedscylinderen, som øger sikkerheden betragteligt – og det er bla. fire hærdede skruer, hærdede hylstermøtrikker, hærdet boresikringsplade og hærdede stifter som giver en særdeles god beskyttelse mod angreb. Og en nyudviklet sikkerhedsmøtrik øger modstandskraften mod vriderangreb og forsøg på udtræk af cylinderen. 

ASSA ABLOYs slagfaste sikkerhedscylinder fås med sikkerhedstromle i serierne CLIQ Triton 501+, Triton 501/401, Merkur 401 og Serie 1200; til ældre typer låsesystemer er modellen uden sikkerhedstromle.

Godkendelse
Den slagfaste sikkerhedscylinder er godkendt efter den højest mulige godkendelse efter cylinder EN1303 6/2 og indbruds beskyttende låseenhed SSF3522 klasse 5.